IndexInt IndexInt IndexInt IndexInt Home

Finivlam
Bedrijventerrein

`s Gravendijck
Keyserswey 49 b
2201 CW Noordwijk


Tel:    071-3624403

Mob: 06-45770505

E-mail:
info@finivlam.nlKaart


Producten om zelf textiel brandveilig te maken Finivlam Christmas Special De Werking Milieu Advies op maat Fotogalerij Referenties Vlaggen,etc. Home Brandpreventie Testen Het aanbrengen Garantie en Certificaat Offerte Grote projecten/Kleine projecten Tot wel Stoffen op rol Over ons

Finivlam is een fullservice impregneerbedrijf en werkzaam door heel Nederland en België. Ons gemotiveerde team van specialisten houdt zich iedere dag bezig met alle facetten van het brandvertragend behandelen van het interieur van kantoren, retail, hotels en zorg instellingen voor vele tientallen relaties.


Door middel van een brandtechnisch onderzoek wordt het te behandelen materiaal gecontroleerd om te bepalen met welk product een optimaal eindresultaat gerealiseerd kan worden. Doordat wij ook producent van onze brandvertragers zijn kunnen wij, indien noodzakelijk, de samenstelling van het brandvertragende impregneermiddel aanpassen.

In onze moderne werkplaats beschikken wij over de mogelijkheid om honderden vierkante meter stof brandvertragend te impregneren en geforceerd te reconditioneren naar het normale vochtigheidsgehalte.

 

Finivlam is een van de weinige bedrijven in Europa die snel en efficiënt rollen stof  kan behandelen. Met een capaciteit van ruim een half miljoen vierkante meter per jaar behoort Finivlam tot een van de grootste Europese bedrijven.

Hoewel grote volumes geen enkel probleem zijn, is ook een rol van 20 m² welkom.

 

Voor de doe het zelver beschikken wij via onze handelsonderneming Eutraco over een tiental professionele brandvertragende producten voor allerlei doeleinden.

 

Onze uitgangspunten: de klant optimaal ontzorgen, afspraken nakomen en het leveren van een topkwaliteit tegen een scherpe prijs. Dat is Finivlam.