IndexInt IndexInt IndexInt IndexInt Home

Finivlam
Bedrijventerrein

`s Gravendijck
Keyserswey 49 b
2201 CW Noordwijk


Tel:    071-3624403

Mob: 06-45770505

E-mail:
info@finivlam.nlKaart


Producten om zelf textiel brandveilig te maken Finivlam Christmas Special De Werking Milieu Advies op maat Fotogalerij Referenties Vlaggen,etc. Home Brandpreventie Testen Het aanbrengen Garantie en Certificaat Offerte Grote projecten/Kleine projecten Tot wel Stoffen op rol Over ons

Het aanbrengen van Finivlam


De applicatie van FINIVLAM wordt door onze medewerkers in overleg met u uitgevoerd op lokatie of in onze moderne werkplaats.


Het product wordt onder lage druk over het oppervlak verneveld. Tijdens de drogingsperiode van ongeveer 6 uur hecht het product zich aan de vezels en vormt een bijna onzichtbare beschermlaag.


Precisiewerk!


Het vernevelen van Finivlam is een uiterst precies samenspel van de juiste druk en de voor het vernevelen gebruikte sproeikop. De vloeistof wordt door een 0,71 millimeter klein gaatje geperst en via een vastliggende sproeihoek op het te behandelen oppervlak gespoten. Het resultaat is een ultrafijne gelijkmatige sproeinevel met druppeltjes ter grote van ongeveer 400 micron ( 0,4 milimeter) waardoor een optimale bescherming gewaarborgd is.