IndexInt IndexInt IndexInt IndexInt Home

Finivlam
Bedrijventerrein

`s Gravendijck
Keyserswey 49 b
2201 CW Noordwijk


Tel:    071-3624403

Mob: 06-45770505

E-mail:
info@finivlam.nlKaart


Producten om zelf textiel brandveilig te maken Finivlam Christmas Special De Werking Milieu Advies op maat Fotogalerij Referenties Vlaggen,etc. Home Brandpreventie Testen Het aanbrengen Garantie en Certificaat Offerte Grote projecten/Kleine projecten Tot wel Stoffen op rol Over ons

Brandpreventie in het algemeen

Brandpreventie neemt over de hele wereld steeds meer aan belangrijkheid toe. Grote branden met catastrofale afloop hebben onvermijdelijke verscherpte veiligheidsmaatregelen tot gevolg gehad.


Vloerbedekking, gordijnen en meubilair zijn zeer brandbaar en daardoor ook een van de belangrijkste oorzaken van brand in kantoren en horecagelegenheden. U kunt een brandalarm laten aanleggen of een eenvoudige rookmelder plaatsen, maar dat beschermt uw meubilair niet tegen de vlammen. Wij kunnen uw interieur impregneren met een brandwerend middel zodat uw kostbare inrichting geen vlam kan vatten, en het vuur dus niet om zich heen kan grijpen. De brand blijft dus beperkt tot de oorzaak (kortsluiting, een omgevallen kaars, een brandende sigaret).